Sonim XP3340 Sentinel

page-tnt

 

Spotmaster - Sonim XP
Sonim XP3340 Sentinel

De Sonim XP3340 Sentinel is de nieuwste maatstaaf in persoonlijke veiligheid. In samenwerking met zelfstandige werkers biedt Sonim Xp3340 een ultrarobuuste veiligheidsoplossing. Dit toestel beschikt over noodhulp oproep en maakt gebruik van de spraak- en data- mogelijkheden van een mobiele netwerk provider. Speciaal ontworpen voor in het bijzonder bewakers, faciliteit management personeel en verkeersregelaars. De Sonim XP3340 Sentinel zal zelfstandige werkers veilig houden, terwijl ze zich in geïsoleerde en gevaarlijke omgevingen bevinden.

De Sonim XP3340 Sentinel omvat geavanceerde en zeer configureerbare man-down versnellingsmeter technologie. Draadloos geconfigureerd door de controle server, aangepast aan de specifieke werkomstandigheden van de eindgebruiker. De man-down sensor is voor het opsporen van stoten, vrije val, langdurig kantelen en geen beweging op verschillende niveaus.

In de praktijk bewezen om specifieke sporen van risico te detecteren en tegelijk tijdig vals alarm te minimaliseren. Het toestel heeft ook volledig configureerbaar oranje en groen gekleurde knoppen, deze maken de belangrijkste veiligheidsfuncties zoals het aanvragen van beter toezicht, het versturen van een GPS locatie of bellen naar hulpdiensten mogelijk.

  • IP-68 certificering (Drukwaterdicht en stofdicht)
  • MIL-810G certificering (voor zout, mist, vochtigheid, transport shock, en thermische schokken)
  • Lone worker applicaties

  4 zeer configureerbaar staten:

  • Eenvoudig: stuurt configureerbare hartslag berichten en wacht op handmatig alarm via lange druk op de rode zijde
  • Tracking: stuurt GPS-positie op configureerbare intervallen. Onder de 40 sec TTFF in goede GPS-omstandigheden
  • Man down: monitoren accelerometer van de mens naar beneden evenementen, verstuurt waarschuwingen naar de server
  • Alarm: stuurt huidige positie naar meldkamer, roept Emergency Response Centre (ERC)